Udbud på bygningsområdet – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

CAS > For tekniske rådgivere > Udbud

Udbud på bygningsområdet

Københavns Universitet udbyder løbende indkøb af bygge- og anlægsopgaver, tjenesteydelser og varer. Udbud, der relaterer sig til universitetets bygge- og anlægsopgaver, offentliggøres på denne side.

Andre udbud offentliggøres i det statslige, digitale udbudssystem (du skal været oprettet med kundelogin for at kunne se siden).

Vindere af udbud: Teknisk rådgivning og bistand

Efter et udbud indgår universitetet nu aftale med seks rammerådgivere med virkning fra den 1. januar 2018. Aftalerne indgås for ét år af gangen - med mulighed for forlængelse,

Udbuddet blev offentliggjort i foråret 2017, og efter en større evaluering blev syv arkitekter og fem ingeniører udvalgt til at sende deres bud. Tilbuddene var af høj kvalitet, men især tre ingeniører og tre arkitekter skilte sig ud. Valget er faldet på følgende firmaer, som vil arbejde på specifikke Campus Service-områder:

  • SCIENCE: NIRAS og Dissing+Weitling,
  • SUND: Sweco og H+
  • SØNDRE CITY (HUM, JUR, TEOL): Rørbæk & Møller og EKJ

Alle tilbudsgiverne har fået besked, og i midten af november underskrives kontrakterne. Københavns Universitet ser frem til samarbejdet med de nye rådgivere om mange spændende projekter, der alle vil forbedre bygningsmassens værdi for universitetet.