16. januar 2019

Forårsfestival

Københavns Universitets Forårsfestival

KU afholder hvert år en forårsfestival for alle studerende og ansatte. Festivalen er en ny tradition på universitetet, hvor man mødes på tværs af KU til koncerter, konkurrencer og en række aktiviteter.

Festivalen var dette år præget af høj sol, et stort deltagerantal (16.000) og en gennemgående god stemning. Festivalen blev åbnet fredag klokken 14 med KU’ere, der blandt andet skulle se forårsrevy, sangerinden Soleima og Savage Rose.


Studenterrevyen fik fyret bredsider af, og sangerinden Soleima fik givet en kraftfuld præstation med 100 procent nærvær. Garvede Savage Rose startede en solid fest med stor rutine og fængende beats. De yngre bands overtog aftenens program blandt andet i form af Veto, som fik fyret godt op under festivaldeltagerne. Folk var derfor parate til at danse videre til den bitre ende, da dj'en ”Graded” indledte aftenens sidste etape.

 

Musikken og hyggen blev krydret med forskellige events i form af smagsprøver på insekter, øl skænket af universitetets dekaner, menneskepyramide og ikke mindst ivrige debatter. Festen sluttede klokken 02, hvor de sidste gik hjem efter en god dag med sol, hygge og masser af rytmer. Foråret på KU er skudt godt i gang.

Forårsfestivalen bliver til i et tæt samarbejde mellem Studenterådet, Studenterhuset og KU, og et hold på 350 uundværlige frivillige.